Автоматичний мангал

Товари з великою скидкою

Автоматичний мангал

301
20.10.2022 11:34

Мангал з автоматичним обертанням шампурів – це функціональний та зручний у використанні помічник, на якому готувати шашлик набагато простіше та зручніше, ніж на звичайному. Мангал забезпечує повільне та плавне прокручування шампурів, завдяки чому м'ясо добре і рівномірно прожарюється, виходить соковитим та м'яким, не підгоряє. І все це мангал робить сам, вам не потрібно постійно сидіти біля нього і перевертати шампури, потрібно лише підключити пристрій до портативної зарядки і іноді перевіряти ступінь готовності шашлику.

Великий вибір автоматичних мангалів з електроприводом

У нашому інтернет-магазині представлені мангали різних видів – маленькі та великі моделі, на високих та низьких ніжках, горизонтальної та вертикальної форми. Виготовляємо мангали на 6, 8, 10 та 12 шампурів. Кожна модель, представлена ​​в каталозі, виготовлена ​​з якісної сталі, яка не втрачає форму в процесі експлуатації, довго зберігає властивості, служить багато років. Мангали з автоматичним обертанням шампурів виготовляються із сталевого листа завтовшки 3 мм. Стінки виробів не вигинаються під час нагрівання.

Ми продаємо автоматичні розбірні мангали з електроприводом. На відміну від звичайного мангалу розбірна модель зручніша не тільки у використанні, але також у зберіганні та транспортуванні. У зібраному вигляді виріб займає мінімум місця, поміщається в багажник, може зберігатися вдома, в гаражі, будь-якому місці. Конструкції збираються легко і швидко, для цього не потрібні спеціальні інструменти.

Особливості мангалу з автоматичним обертанням шампурів

Готувати шашлик на наших автоматичних мангалах можна будь-де, адже вони працюють від Power Bank. Достатньо зарядити портативний пристрій, і можна вирушати на пікнік чи рибалку. Мангал підключається до заряджання через USB. Для приготування шашлику підходять звичайні сталеві шампури із металевими або дерев'яними ручками.

Автоматичний рожен для мангалу працює тихо і плавно, повільно прокручуючи шампури. Завдяки повільній роботі рожна м'ясний сік не капає на вугіллі, а обволікає шматочок м'яса з усіх боків, в результаті ви отримуєте м'який та смачний шашлик, під час приготування якого не утворюється багато диму.

Важливо! Перед тим як підключити автоматичний мангал, що крутиться, до портативної зарядки дочекайтеся повного прогорання дров і вугілля. Вогонь не повинен торкатися пристрою, який працює. Встановлюйте мангал на рівній поверхні, не залишайте без нагляду надовго.

Чому варто придбати автоматичний мангал нашого виробництва?

Пропонуємо великий вибір якісних, естетичних та функціональних мангалів. Кожна модель має свої особливості, детальніше ознайомитись з ними можна на сторінці товару.

Переваги мангалів, представлених у нашому каталозі:

  • Міцність та довговічність матеріалів. Вибираємо якісну сталь, яка проходить ретельну обробку. Готовий виріб прослужить довго, зберігши акуратний зовнішній вигляд та властивості.
  • Дизайн. Дбаємо не лише про функціонал, а й про дизайн виробів. У нас ви можете купити автоматичний мангал з електроприводом, прикрашений гравіюванням на індивідуальне замовлення. У стислий термін фахівці нанесуть на поверхню виробу напис чи зображення, наприклад, ініціали власника чи будь-яку фразу.
  • Простота приготування шашлику. Автоматичні мангали – найкраще рішення для відпочинку. Вам не слід уважно стежити за процесом приготування, не відходячи від м'яса. Досить іноді перевіряти, чи готовий шашлик, а шампури обертатимуться самостійно.
  • Зручність використання. Щоб зібрати мангал і підготувати його до роботи, потрібно лише кілька хвилин. Наші вироби прості в експлуатації та догляді, легко чистяться від забруднень.
  • Робота від портативної зарядки. Використовувати мангал можна будь-де, головне – мати при собі заряджений Power Bank.

Оформляйте покупку мангалу з автоматичним обертанням шампурів онлайн, отримайте товар уже за кілька днів! Дізнатися більше про нашу продукцію, уточнити дату доставки та проконсультуватися можна за телефоном, вказаним на сайті.

Поділитися:

Відгуки читачів (0)

Написати відгук

    Написати відгук