Автоматичний мангал з електроприводом

Товари з великою скидкою

Автоматичний мангал з електроприводом

232
10.10.2022 10:24

Купивши мангал з електроприводом шампурів, вам більше не доведеться уважно стежити за приготуванням шашлику. Вбудований механізм самостійно обертає шампури, забезпечуючи рівномірне прожарювання м'яса. Шашлик добре просмажується з усіх боків, не підгоряє, готове блюдо має золотисту скоринку. У нашому інтернет-магазині представлений великий вибір автоматичних мангалів, більшість з них є досить компактними, мають розбірну конструкцію, їх зручно використовувати в будь-яких похідних умовах.

Великий вибір мангалів з автоматичним обертанням шампурів

Головна особливість всіх автоматичних мангалів, представлених у нашому каталозі – якісний вбудований механізм для обертання шампурів. Він працює тихо, повільно повертає шампури, не дозволяючи м'ясу пригоріти. Працює пристрій від звичайного Power Bank для заряджання смартфонів та інших девайсів. Це дозволяє встановлювати мангал у будь-якому зручному місці, а також використовувати його на природі, де немає доступу до електроенергії.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлений великий вибір розбірних автоматичних мангалів з електроприводом: низькі та компактні, великі на високих ніжках, з підставками для дров, вертикальні еко мангали, шашличниці, які встановлюються на класичний мангал, та багато інших варіантів. Є моделі на різну кількість шампурів, на 6, 8, 10 чи 12 штук.

Багато моделей не просто функціональні та практичні, а й красиві. Пропонуємо мангали з оригінальним оформленням - це вироби з гравіюванням. Наші фахівці наносять на корпус мангалів різноманітні малюнки та написи, готові швидко та якісно оформити виріб за індивідуальним замовленням.

Особливості наших мангалів

Автоматичні мангали з електроприводом купують для простого та швидкого приготування шашлику. Це помічник, який стане вашим постійним супутником у поїздках на пікнік та рибалку. Мангал можна встановити в будь-якому зручному місці, бажано подалі від легкозаймистих предметів. Підключати його до джерела живлення слід тільки після прогорання дров та вугілля, щоб полум'я не торкалося працюючого пристрою.

Наші автоматичні мангали з електроприводом виготовляються із сталі. Це міцний матеріал, який у процесі багаторічної експлуатації зберігає правильну форму та властивості. Метал проходить ретельну обробку, корпус готового виробу якісно зібраний, стінки мангалу рівні та гладкі, при нагріванні не вигинаються. Товщина матеріалу – 3 мм.

Розбірні мангали збираються швидко та без спеціальних інструментів. У розібраному вигляді конструкції займають мінімум місця, їх зручно зберігати та возити із собою на відпочинок у багажнику автомобіля. Докладніше з характеристиками кожної моделі ви можете ознайомитись на її сторінці.

Переваги товарів

Мангал з автоматичним обертанням – знахідка для відпочинку. Купивши такий, вам не потрібно постійно стежити за приготуванням м'яса, самостійно провертаючи шампури. Досить іноді перевіряти готовність м'яса, щоб вчасно зняти його з вогню, а в процесі приготування насолоджуватися відпочинком.

Декілька причин купити мангал з автоматичним обертанням шампурів:

  • Зручність використання. Вбудований механізм робить всю роботу за вас, він сам повертає шампури, не дозволяючи пригоріти м'ясу.
  • Якісний та довговічний матеріал. Наші вироби виготовляються із сталі, яка служить багато років, зберігаючи властивості.
  • Розбірна конструкція. Розібраний мангал легко поміщається у багажник, його зручно зберігати вдома або у гаражі.
  • Дизайн. У каталозі представлено різноманітність мангалів з оригінальним дизайном та естетичним оформленням.
  • Робота від Power Bank. Заздалегідь зарядивши портативний пристрій, готувати шашлик на нашому автоматичному мангалі можна будь-де.

Купуйте автоматичний мангал за вигідною ціною! Оформити замовлення та доставку можна на сайті, витративши лише кілька хвилин. Ми швидко обробляємо заявки, відправляємо товари протягом кількох днів та гарантуємо відповідність продукції вказаним на сайті характеристикам. Щоб дізнатися більше про наші товари, телефонуйте, і консультанти дадуть відповіді на запитання, що вас цікавлять.

Поділитися:

Відгуки читачів (0)

Написати відгук

    Написати відгук