Буржуйка тривалого горіння

Товари з великою скидкою

Буржуйка тривалого горіння

203
20.12.2022 11:26

Придбати буржуйку тривалого горіння у Києві за вигідними цінами ви можете у нашому інтернет-магазині. Пропонуємо великий вибір якісних печей, виготовлених із довговічних та безпечних матеріалів. Сучасна буржуйка – це економний та практичний варіант для опалення дачі та заміського будинку, чудова альтернатива котлу чи каміну, вирішення проблеми відсутності газу чи електроенергії.

Класична буржуйка – це піч відкритого горіння, яка раніше часто використовувалась для опалення будинків. Вона нагрівається сама і випромінює тепле повітря від стін, нагріваючи таким чином приміщення. Але сучасний варіант буржуйки, виготовлений зі сталі або чавуну, значно ефективніший за застарілі моделі. Буржуйки тривалого горіння для дачі на дровах дозволяють набагато швидше опалювати приміщення, використовуючи менше палива та довше зберігаючи тепло.

Які особливості мають буржуйки тривалого горіння

Буржуйка тривалого горіння - це конструкція, що нагріває приміщення шляхом тління. Вона працює за таким принципом: повітря невеликими порціями надходить у осередок горіння, викликаючи повільне тління. На одній закладці дров чи іншого виду палива (торф, вугілля) піч досить довго опалює приміщення.

Функція тривалого горіння реалізована спеціальною конструкцією. Піч має дві камери топки, в одній з них тліють дрова, в іншій – догоряють продукти горіння дров. Також є моделі, в яких подається додаткове повітря для допалювання палива, система називається газогенерацією, вона значно підвищує ККД печі, заощаджуючи паливо. Буржуйки тривалого горіння можна деякий час використовувати в режимі інтенсивного згоряння дров, це необхідно для приготування їжі.

Яку піч буржуйку тривалого горіння купити?

Сьогодні можна купити піч буржуйку тривалого горіння для дачі кількох видів. Насамперед, печі відрізняються матеріалом виготовлення, бувають сталевими та чавунними. Сталеві моделі практичні, компактні, легкі, прості у використанні. Однак сталеві печі можна топити тільки дровами, при використанні вугілля вони швидше псуються, скорочується термін служби.

Купити для дачі буржуйку тривалого горіння із чавуну варто, якщо ви хочете використовувати для опалення не тільки дрова, а й вугілля чи торф. Чавунні моделі важчі за сталеві, вони більші, їх складніше перевозити з місця на місце. При цьому чавунні печі красивіші, часто декоруються орнаментами і візерунками, мають оригінальний дизайн, що прикрашає інтер'єр. Термін служби чавунної печі набагато більше, ніж сталевий, а сама буржуйка дорожча.

Можна розділити буржуйки тривалого горіння на два основних типи: опалювальні без варильної поверхні та опалювальні з варильною поверхнею, як правило, з чавунною конфоркою.

Є моделі буржуйок, оснащені спеціальним баком-теплообмінником, вмонтованим у корпус. Такі печі дають змогу нагрівати воду. Бак-теплообмінник підключається до виносного бака більшого об'єму, і користувач отримує гарячу воду, наприклад, для миття посуду та інших побутових цілей.

Сучасні печі буржуйки не тільки ефективні та економні, а й стильні. Для дач та заміських будинків виробники пропонують дров'яні печі з панорамним склом, їх ще називають печі-каміни. Більшість таких моделей оснащені спеціальною системою охолодження, яка захищає скло від забруднень, зберігаючи привабливий вигляд виробів.

Декілька причин купити для дачі дров'яну піч буржуйку тривалого горіння

Головна перевага буржуйки тривалого горіння перед класичною – економія палива. Завдяки тлінню однієї закладки дров вистачає на опалення приміщення протягом тривалого періоду. Витрата палива значно менша, в результаті ви заощаджуєте на опаленні. Повітря такі печі нагрівають швидше, ніж звичайні.

Також сучасні буржуйки тривалого горіння мають гарний дизайн, вони практичніші та зручніші у використанні. У нашому магазині ви знайдете великий вибір таких печей за доступними цінами. Виконуємо замовлення в стислий термін та гарантуємо високу якість товарів.

Поділитися:

Відгуки читачів (0)

Написати відгук

    Написати відгук